GRATIS STANDARDFRAKT | GRATIS RETUR | TRYGG BETALING
Top

Kan jeg ta med meg min kabinbagasje ombord i et fly?

Filtrer etter flyselskap, og se
Rolling Luggages kofferter som passer.

Dette verktøyet er kun veiledende,
siden kravene til håndbagasje kan endres.

Finn den perfekte kabinkofferten

Ulike flyselskaper har ulike mål og krav for håndbagasje. Enkelte krever et gebyr om håndbagasjen er for stor eller tung, andre vil kunne be deg om å sjekke inn håndbagasjen. Om alt dette høres vanskelig ut, slapp av! Rolling Luggage hjelper deg til å ta det riktige valget for din flyreise slik at din tur blir så enkel som mulig.

Ta hensyn til hvilket flyselskap du benytter oftest, og sjekk hvilke krav de har til mål og vekt på håndbagasje. Ikke glem at du må pakke innenfor reglene for vekt, da flyselskapene i noen tilfeller velger å veie håndbagasjen før du går ombord i flyet.

Rolling Luggage har flere ulike modeller som passer til de ulike flyselskapene, slik at du enkelt skal finne noe som passer for deg.

Vennligst merk: Vi forsøker å ha oppdatert informasjon om mål på kabinbagasje, men vi anbefaler deg på det sterkeste at du sjekker med ditt flyselskap før du skal ut å fly. Slik at de dimensjonene du har på din kabinkoffert passer med det aktuelle flyselskapet sine regler.

Se mål for kabinbagasje for ulike flyselskap

Product dimensions

* Størrelsen for hvert flyselskap indikerer yttermålene til bagasjen i centimeter, inkludert håndtak, hjul, støtter i bunn og andre utvendige deler. Målinger av volum, dimensjoner og vekt er hentet ut fra Samsonite sine laboratorium med prosedyrer som fører til at tolleranser på opp til 1,5 cm i dimensjoner og 5% i vekt og volum ikke kan utelukkes.

10% off