Om Rolling Luggage

Vi er eksperter på å velge ut de beste bagasje- og veskemerkene for kundene våre, fra velkjente merkevarer som Samsonite og Tumi, til nye og spennende merkevarer som Lipault og American Tourister.

Rolling Luggage ble startet 1995 da den første butikken åpnet i terminal 1 ved Heathrow lufthavn. Senere ekspanderte vi til de andre terminalene ved Heathrow, og deretter også til andre lufthavner som Gatwick, Stansted og Manchester – og enda flere. Nå har vi mer enn 20 butikker i Norge, Storbritannia, Danmark, Tyskland, Hong Kong, Macao og Australia.

Vi har en rekke kontorer over hele verden. Det største ligger i Stockley Park i Storbritannia, i utkanten av Heathrow lufthavn.

RETNINGSLINJER FOR PRISER VED LUFTHAVNER I STORBRITANNIA

Rolling Luggage bruker taxfree-priser for alle butikker ved lufthavner (som ligger etter sikkerhetskontrollen). Det betyr at prisene våre er 1/6 lavere enn utenfor lufthavnene uavhengig av om du reiser innenfor eller utenfor EU.*

*Kundene våre må vise boardingpass ved alle kjøp. Salg til reisende utenfor EU gjør at vi sparer mva (siden myndighetene ikke krever mva for slike salg), men denne besparelsen bruker vi til å redusere prisen på alle produktene våre for alle passasjerer, uansett hvor de skal reise.